Zelfcompassie en ACT

Loopt je hoofd al een tijdje over met van alles en nog wat? Lukt het je niet om al die gedachten en gevoelens helder krijgen? Ben je klaar met piekeren en moe van alles analyseren?

Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan. Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je gedachten en angsten niet meer aan hoeft te gaan. Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

Acceptance Commitment Therapie is gericht om je gedachten en gevoelens beter te accepteren en los te laten. Om meer zicht krijgen op wie je bent en wat je belangrijk vindt in jouw leven.

Samen met jou wil ik het avontuur aangaan om te leren accepteren wat je niet kunt veranderen, en daarnaast te kijken naar wat waardevol en goed is in je leven. Je gaat je focus richten op wat voor jou belangrijk is.

Meer weten? Vraag vrijblijvend om informatie.»